Kursen är givande!

500 felet Internal Server Error så det enda som syns är detta inlägg på index och INTE som direktlänk. Får se när minnet utökas eller annan åtgärd tas från supportens sida. Detta kommer att synas här men det kostar ca 6 fel först.

Jag är helt slut och har också blivit ganska ordlös av allt som far runt. En dynamisk kursledare, trevliga kurskompisar som säkert tycker att jag skall hålla käften för dialogen är en stor del av en hel del kursdiskussioner och föreläsningar.

För den intresserade kommer här nu en nedladdningsbar variant av min del av Karlavagnen och det är nu i mp3 format och nedladdningsbar men den är 10mb, varsågod (borta) och god natt!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Åsa-> Ja, kursen är bra och om inte annat så att jag vågar. Har börjat känna igen mig själv en aning, du vet den där Carina jag saknat länge, hon med lite fart i som också gör något. Fast i dag undrar jag en aning för jag är helt slut, både i knopp och kropp.
    Önskar dig en solig vårhelg.

  2. Är glad för din skull att du trivs på kursen. Önskar dig en fin helg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.