Huddinge men väl framme så var det Danderyd

och paniken blev ett litet faktum för det är en bit att åka till Danderyd från Huddinge. Vi kom fram ”bara” 20 minuter för sent. Spännande info och mycket att tänka på kring viktop och återbesök den 2 maj. Tänk att kanske livet blir med helt andra möjligheter ändå för fröken. Komplikationer och risker finns det med allt och den fröken föredrog i går är med flest så vi får se om tankeverksamheten gör någon skillnad fram till den 2 maj.
Kursen går framåt
och i dag skall jag på en intervju som kredithandläggare med mycket kundkontakter. Klockan 11 inne på Gävlegatan, spännande. Från förra veckans intervju kom jag med till intervju nummer två men när den blir vet jag inte ännu. Besked under dagen antar jag.
Jag orkar inte riktigt med nätet
som jag egentligen vill och en del av mig prioriterar kursen och den inspiration jag trots allt fått med mig. Känns skönt på något sätt att ha annat som måste gå före och det känns bra att jag inte måste en massa, varken med näteriet eller min egen Tankebok.
KA´s fot är bättre men inte bra, ännu.
I fredags förra veckan blev det in på akuttid igen och då sattes det in en annan sorts medicin, gammal sort men oerhört effektiv, Confortid och så även cortison, Prednisolon. Efter ca 20 minuter av medicinintaget började hans fot att liksom bubbla och värkte som bara den men positivt för något hände åt rätt håll. Kryckor erhölls också och vilken lättnad för KA att faktiskt kunna ta sig fram även om det smärtade massor.
Foten såg bedrövlig ut när vi kom till läkaren och läkaren häpnade men det var ingen infektion utan bara en inflammation vilket var bra. KA är ff sjukskriven så får vi se hur länge det tar innan han kan använda foten på jobbet en hel dag. Detta kan visst ta en tid men bättre det än att att det var permanent.
Nu åker jag snart. Mail kommer, jag försöker att fokusera på det jag måste prioritera, mig själv just nu.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Igge: Tack och håll gärna tom fredag så får vi se hur det blir med det mesta. Kuligheter är roliga även om det inte blir mer i kassan. Ett lyft för självförtroendet är hela kursen och att jag faktiskt är lite attraktiv som arbetskraft ändå.
    Kramar tebax, så det räcker till hela församlingen och en särskild puss på nosen åt Gibber och hans jamande bröder och systrar.
    Åsa: Tack, det verkar kanske kunna gå vägen men fan törs tro´t förrens det är klart.

  2. Håller tummarna på alla sätt!
    *kram*

  3. Önskar dig Lycka till med jobbintervjuerna och allt annat också!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.