Sista veckan innan arbetslivet drar i gång

Det känns aningen märkligt måste jag säga om vi nu bortser från det totala kaos som råder i Gökboet med tanke på vattenskadan och dess enorma omfattning. Vi hade ju planerat att ha en minisemester denna vecka för KA tog ut semester (vikarier och andra ställde upp) och tanken var sådana däringa trevligheter som möten med människor och inte total kaos och röra där ingen vet vad vi kan göra, får göra eller måste göra och så kostnaden som spökar runt hörnet. Av dom planerna blir inga utan vi gör det bästa av situationen och skall måla taken i dom berörda utrymmena, dvs kök, hall och badrum. Försöka se vad vi kan göra själva för att minimera kostnaderna med alla möjliga och omöjliga sätt.
Vi tror att det är vår möjlighet att lyckas med lite mental vila trots läget och det är också vad vi satsar på. Jag måste vara något så när i mental form när jag skall börja jobba eftersom det är helt nya rutiner, människor och arbetsuppgifter. Det skall bli roligt att börja jobba och jag hoppas jag inte gör dom besvikna.
Få klara besked om vad som kommer att ersättas från föreningen (vad vi vet hittils enbart självrisken på kök/hall) och vilka delar täcks av hemförsäkringen så att vi kan komma med en kalkyl till kär myndighet för uträkningen av hur lång tid uppskovet för dom delarna skall räknas på. Sedan beror väldigt mycket på vad byggfirman går med på för avbetalningstid men dom vet vår precisa situation och har inte bangat för den sakens skull.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Monica, jag trivs så långt och hoppas att det fortsätter så. Arbetskamraterna är trevliga och det känns bra att komma till jobbet. JAg är inte ens röksugen längre och har bara rökt max 2 cigg på en hel dag vid två tillfällen och det är rätt så häftigt och säger säkert en del.
  Om vattenskadan vet vi ännu inget mer än sist men på onsdag kanske vi får någon sorts prognos på torktidens längd men vi får se.
  Tack!

 2. Hoppas att du kommer att trivas med nya jobbet och att ni får ordning på det eländiga läckaget.
  *Kram!*

 3. Tack Åsa, chanserna för det verkar små om ens existerande men vi får försöka så gott det går. Jag hoppas verkligen på en eller fler solglimtar i helgen så att jag är lite laddad.
  Sussi, då var jag iaf inte ute i efterskott utan i förskott. Stort grattis på 40 årsdagen lite efteråt såhär 🙂

 4. Tack för gratulationer Carina!
  Egentligen fyller jag inte förrän imorgon men då börjar jag ju jobba igen så därför fick det bli kalas under helgen istället :).
  Pussen och kramen
  /Sussi

 5. Jag hoppas att du får tillfälle att njuta av sista veckan innan du börjar jobba igen och att du får en bra start på ditt nya jobb.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.