Lysstnar på

oljudet från badrummet där byggkillarna står och bilar dom två golvbrunnarna därinne. Tur att KA (hans tinnitus) och Mannfred (så stressad när han inte får vara med) inte är hemma utan på väg ner till Småland med Jörgen. Kameran fick dom med sig så kanske får vi se lite kort på huset och omgivningen.
Kort lägesrapport om eländet är att toaletten finns kvar, tack och lov, och spolbar dessutom. Övrigt vatten får vi hämta i trapphuset vid vårat lilla förråd och det är okej. Svårt att diska enkelt så vi har införskaffat ett gäng engångsartiklar för mat och dryck och så en stor dunk med kran på för både egen tvätt, så kallad hygien, och vad vi nu vill ha vattnet till.
Vi har också farit runt och kikat på kök, bad och möjligheter samt omöjligheter och en bra bit på vägen har vi kommit om vad det skall bli. Ett IKEA kök för dryga 8000:- för allt (ex vitvaror givetvis) är ju ingenting och det mesta/allt (beroende på hur man räknar på återställning, montering, slipning och lackning av dom övre) av det står försäkringen för iom att det är golvburna skåp och då kanske extrajobbet vi fick av vår f.d. kund kan dryga ut lite bättre eller så kanske det kan gå till badrummet. Vi får se, vi har inga höga önskningar mer än att det måste ta slut någon gång.
Humöret har börjat svikta på oss båda och vi är smått lättirriterade men vi vet att det går över när vi också kommit lite mer till ro mitt i röran. Till ro kommer vi trots kaoset men kanske behövs lite mer mental bonus som vi tänker fixa till i helgen oavsett råd. Vi tänker båda klippa oss senast på lördag, ta en god fika med juice och trevligheter ute och ladda inför min första arbetsdag. Vi har också biobiljetter (tack Sabina och Melker) och tänker ta dom och gå på bio, med eller utan sällskap, annars blir det väl aldrig av.
Jag skulle skriva om dagen på Skansen med Sandra och Jörgen och dagen med Åse och Love (hon har redan skrivit) på Söder och det kommer, det är bara svårt att få mental ro i denna röra och mental ro behöver jag för att tycka att det är roligt.
Det viktigaste av allt som jag vet hände förra veckan var faktiskt bröllopet den 1:a augusti mellan Ingrid och Kalle som jag inte hade en susning om.
Många fina år önskar jag er.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Sorry för sent svar, hade nästan glömt bort att jag inte svarat.
  Vassego Ingrid (Igge för dom som inte vet). Må ni få många lyckliga år tillsammans med siktet inställt på att gungstolen och varsinn käpp framför öppna spisen så där lagom kring 80 åren och mer.
  Annica, ja det är precis så vi har tänkt men första chocken och den totala ångesten kring det hela var inte rolig. Nu är det bara jobbigt men vi ser möjligheterna. Eftersom hänsyn tas till våra egna kostnader så går detta också.
  Har satsat mentalt på att senast i mitten på november men målet är mitten på oktober, håll gärna lite tummar så går det fortare. Än har vi inte fått någon som helst beräknad torktid trots att det hållit på i över en månad redan.

 2. En ljuspunkt finns kanske? När det blir klart kommer det att se ut som nytt. Fräscht och nytt. Ingen tröst i mörkret kanske, men ändå.
  Annica

 3. Tack för det Carina!
  Jag önskar er lite lugn och sinnesro å det omedelbaraste!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.