BED, binge eating disorder – kanal5 20:00 i kväll

eller som det för det mesta kallas för på svenska, hetsätningsstörning är utgångspunkten på kanal5 i programmet Outsider ikväll klockan 20:00. Xxxxxxx har inte synts till i trailern men hon är med i programmet för den som vill. Tessan är aningen skeptisk för det hon ville få fram verkar inte vara med i programmet. Kanske blir programmet bra eller så blir det inte det och oavsett vad som blir är hon modig som ställde upp.
Xxxxxxx är i dag fri från BED (några år sedan) men har blivit diagnosticerad med multiple skleros, MS och har den i skov och trots detta arbetar hon som personlig assistent och ja, hon är värd alla eloger för visst har hon svårt med sin MS men vägrar den. I dom djupare undersökningarna som gjorts efter MS diagnosen har underproduktion på sköldkörteln och PCO hittats. Mot underproduktionen äter Xxxxxxx Levaxin men mot PCO finns inget i dag att göra.
Om helgens underbara liberiabarnsträff återkommer jag till, kort och gott har jag bara en sak att säga – otroligt.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Nina: -> Presenten kom fram efter att du pratade med KA så det fanns där när jag kom hem. Tusen tack, så söt och passar bra i färgerna också.
  Maria; -> Kul att du vågade se programmet, tyckte det var bättre än jag trodde det skulle bli och Tessan var även hon nöjd med det som visades av henne men är besviken på dom mer viktiga sakerna som togs bort. Jag tyckte var lite snäll för visst har vi gjort allt i vår makt men gisses vad det har kostat i svårigheter men resultatet blev ju lärdomar.
  Jag har hälsat henne så gott och hon tackar.
  Jontas: -> Kul att du kikade på programmet och jag håller med dig i sak för bredden var bra. Hon fick mycket sagt men samtidigt är hon besviken för det som det fokuserades på i intervjuerna kom aldrig fram. Man kan inte få allt och det blev bra. Då såg du och alla andra var vi bor, vår port var mittemot Mias och Tessan bor två hus ovanför oss eller vad man nu skall kalla det för 🙂
  Åsa: -> Jag tycker också Tessan gjorde det bra, roligt att du kikade. Då har du sett min älskade dotter också och var vi bor. Dom rundade hörnet på vår lägenhet när dom kom till Mia.
  Tacksam för jag var bra orolig för hur det skulle vinklas och Tessan likaså men bra blev det. Synd bara att hon inte fick fram det som var fokus i intervjuerna för Tessans del.

 2. Jag tycker att Tessan gjorde ett bra intryck. Programmet höll också en mer sansad nivå än jag befarade att de skulle göra.

 3. Jag är nöjd med programmet då man ändå (trots allt?) hade en bredd och tog upp många aspekter även om det inte var heltäckande för det. Det var kanske inte många minuter Tessan var med, men mycket blev sagt ändå.

 4. Ska bli intressant att se programmet.
  Va bra att den lilla presenten kom fram; frågade KA i fredags men han hade inte sett nåt med posten då. 🙂
  Kram och trevlig fortsatt vecka Carina.
  PS. ser framemot mer om din helg.

 5. Hej!
  Det var nåt som verkade bekant med ”Tessan” i kväll i outsiders, det klickade lite extra när de nämndes att mamma och pappa kämpat hårt för att få rätt hjälp…
  Då visste jag vart jag skulle leta! 🙂
  Jag hoppas hon är nöjd med programmet, även om jag kan tänka mig att man skulle vilja att mer av det man sagt får komma med.
  Själv identifierade jag mig med ”Gunilla” och det är alltid magklumps läskigt att se att det finns andra som har det som man själv… hög igenkänningsfaktor!
  I vilket fall tycker jag Tessan var mycket bra i TV rutan och förklarade på ett tydligt sätt hur det var…
  Tacka henne ifrån mig att hon ställde upp!! Det betyder så OTROLIGT mycket att få inblick en människas liv på det sätt vi fick göra… Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.