Mina fem ovanor

Kulturbloggen uppmanade mig att svara på detta so here goes men först reglerna.

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga här korta reglerna i sitt meddelande.
Längst ned i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela om att de är utmanade.

Det sista i regelverket avstår jag ifrån, alltså att meddela andra om att dom är utmanade utan skriver så här, anta utmaningen om du har lust och meddela mig det här, antingen genom trackback (länkning) eller kommentar.

Konstiga ovanor eller egenheter blir lite fel för ovanor och egenheter är väl alltid konstiga annars vore dom varken ovanor eller egenheter.

1. Jag vill alltid ha en cigg innan det skall ätas och det är idag mer än vanlig ovana än ett behov som det var tidigare.
2. Jag kan aldrig hålla käften när jag ser en film jag engagerar mig i. Tom när vi såg filmen Babe satt jag och tyckte att hon skulle akta sig, jag menar är jag vuxen eller har jag bara stora problem med verkligheten!?
3. Jag måste läsa innan jag somnar annars kommer jag inte riktigt till ro, det räcker med en sida om jag är så trött men läsa måste jag.
4. Tala först och tänk sedan har alltid varit jag i ett nötskal och det är en väldigt störande egenhet som jag gör vad jag kan för att lindra men jag har nog svåra störningar på den fronten.
5. Pratar gärna med djur, dessa diskussioner kan vara oerhört givande faktiskt och egenhet är det i de s.k. normalas ögon 🙂

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. RS och gila:
  Tja, av födsel och ohejdad vana är jag nog som mig, tack och lov för det men ibland så undrar jag 🙂
  Skönt att jag inte är helt solo över att vara som jag är, det känns bra.
  Dr. Doolittle, många år sedan jag såg den tecknade och jag gillade det jag såg med Eddie Murphy och hans samtal. Helt underbar film var det.

 3. Hehe!
  Kommer det en ny enkät om detta kommer jag att kopiera dina svar och låtsas att det är mina….
  För det stämmer ju så bra – fast jag måste ha en kopp te för första ciggen, förstås!

 4. Kul att läsa. Tala med djuren, du är nog doktor Doolitle. Undrar hur du kommenterade den filmen förresten?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.