Påsskort olika sorter :)

Jag säger bara en sak, TACK! Det är en fröken som tänkt på oss och donat en del. Det är väldigt omtänksamt och mail kommer till var och en. Vilken omtanke och vilket engagemang och jo rörda blev vi väldigt för detta är vi inte riktigt vana vid .
Nu måste jag i säng och som sagt mail kommer men inte ikväll, slutare än slutast.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Åsa: Fattiglappar finns det gott om och människor är vi ändå 😉 eller hur! Det är tanken som räknas och jag uppskattar tanken väldigt mycket.
  Påsken gick tyvärr i ett töcken av kaos men det har lagt sig och nu ser vi fram emot Kristihimmel helgen.
  Tack!

 2. Hej!
  Vart tillfrågad även jag att bidra 🙂 Tyvärr så har jag inga pengar att dela med mig av
  🙁
  Tyckte Ninas omtanke var jättegullig dock 🙂
  Hoppas ni fick en fin påsk!
  Kram

 3. Nina: Jo, det var ju du som ”ställde” till det 🙂
  Tuija: Det är inget som syns på hemsidan mer än denna text. Jag/vi fick ett antal påskkort i brevlådan med en peng i varje kuvert. Denna sak hade Nina dragit igång av omtanke om oss och en överraskning blev det verkligen.
  Jag har inte nämnt avsändarna med namn eller lagt ut deras kort utan helt enkelt ingen nämnd och ingen glömd.

 4. VAD???? Vad???
  Har missat!!!!! Hittar inte på bloggen, Ninas heller 🙁
  Kram Tuija

 5. Inte hade du behövt länka mig sådär. *nina generad*
  Är så glad att de som hade möjlighet var med och förgyllde för er. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.