Bröllopsdag idag – 12 år

Det var 1994 och Kristi Himmelfärdsdag – en torsdag och om några timmar skulle vi gifta oss. Klockan 9 denna dag för 12 år sedan skulle jag in till vår dåvarande granne Lotta som dagen till ära skulle fixa mitt hår (hon var och är hårfrisörska). Natten hade varit alltför kort och så sov KA och jag på köksgolvet på en enkelsängsmadrass för lägenheten var full av föräldrar och syskon samt några barn.

http://carina.gokboet.nu/arkiv/foton/vi-thumb.jpg

Jag var inte ett dugg nervös men det slog mig senare när vi kom fram till kyrkan och jag väntade på att Helge skulle föra mig fram i kyrkgången. Just då slog det mig och knärna vek sig nästan. Helge hade ett fast grepp om min högra arm och jag andades psykoprofilax hela vägen fram och gifta blev både KA och jag, tänk va!

Fler familjefoton i allsköns röra finns i Gökalbumet

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Tusen tack för alla gratulationerna. Jag skriver till allihopa annars blir mitt svar lite väl tjatigt.

 2. Grattis 🙂

 3. Grattis från mig också. Hoppas ni fick tillfälle att fira lite också. 🙂

 4. Ett stort grattis på er dag.

 5. Gud så fina ni är på bilden! Jag är helt övertygad om attt kärleken kommer att bestå, för evigt! GRATTIS till er båda!

 6. Grattis!
  Fint foto 🙂
  Kram

 7. Jag stämmer in i hyllningskören.
  Grattis!

 8. Grattis!
  Vi firade 1 år och 5 månader i går fast vi är inte gifta förstås…
  Ni är så fina på kortet!
  Kram från Carina

 9. Grattis!

 10. Grattis på bröllopsdagen. Må kärleken bestå.
  Annica

 11. *Hmmm!* Nu blev jag lite konfunderad. Torsdag den 12 maj? Är det inte fredag idag?? Eller är jag ute och cyklar *fniss!*

 12. Grattis, grattis!
  Så fina ni var 🙂
  Hoppas att ni hade en jättefin dag igår.
  *Kram!*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.