Panerad rödspätta

blev det till middag i går även om middagen blev lite sen. Vädret var inget riktigt uteväder och energin kom till mig lite sent (KA började tidigare) men tillsammans fick vi en del gjort bara sådär. Golven blev skurade, köksskåpen avtorkade, Mannefreddes bur storstädad, kylskåpet rensat och avtorkat inuti, sovrummet avdammat och fixat med och till sist då maten. Det är gott att panera fisk och nästan den enda fisk KA äter för han gillar egentligen inte sådant som är under bryggnivån, allt från vattnet alltså.
Det var helgen i ett nötskal, rättare sagt söndagen för på lördagen envisades jag med att försöka sitta i solen och jag hade ett täcke med mig som jag satt med så fort molnen kom vilket var ganska ofta.
Tusen tack för alla grattisarna på vår bröllopsdag som blev mysig och lugn även om mina planer gick lite om intet. Vinet tog vi varsitt glas på lördagen istället.
Ojdå, klockan är mycket – ciao!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Bengt: Äntligen någon som förstår mitt stora matproblem 😉 Skämt åsido.
    Grillad tonfisk måste jag få KA att testa så jag tänker prova ditt recept. Hollandaisesås på pulver är ganska god om det är Blå Bands variant, Knorrs gillar jag inte.
    Matlagning tillsammans är mysigt och ett sätt att umgås på, helt rätt.

  2. Jag har samma problem med min fru och fisk. Dock har jag lyckats få i henne mer och mer. Grillad tonfisk med hollandaisesås till exempel är ju underbart gott….
    http://peko.se/blogg/2005/06/12/lugn_sondagsmorgon/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.