Ja då vet vi…

men samtidigt vet vi inte hur resultatet blir men vi får se, måtte det bara bli okej utan allt för stora konsekvenser för annat tillåter jag mig inte att tänka. I augusti skall motåtgärder sättas in så vi kan bara vänta. Märkligt hur somliga får ta allt och andra ingenting förutom räkmackan som är där flinande åt dom utan ens en sträng majonäs.
Allt går, det som inte går går det också. Frågan är bara hur.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Så långt kvar är det inte, kanske låter det värre än vad det är vilket jag verkligen hoppas men man kan aldrig veta.

  2. Så långt kvar är det inte, kanske låter det värre än vad det är vilket jag verkligen hoppas men man kan aldrig veta.

  3. Augusti står snart bakom dörren och jag hoppas allt kommer att gå bra.
    Annica

  4. Augusti står snart bakom dörren och jag hoppas allt kommer att gå bra.
    Annica

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.