2 flugor i en smäll

blev det inte men ursprungsplanen, tåget t.o.r till Malmö för besök hos Åsa, blir av. Tåget ner till Malmö går i morgon bitti. Det skall bli roligt att träffa Åsa och bland annat se om hon lärt sig potatiskokkonstens alla fällor. Eftersom jag följt hursmorsdiskussionerna som har gått höga och du kan läsa både här. och där misstänker jag att vi får potatis som del av middagen i morgonkväll men man kan ju aldrig veta vad som händer så vi tar inte ut något i förskott.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Thewitch: Husmorsrapport kan komma men bildbevis blir det inga för inga kort på Åsa verken i köket eller i tvättstugan togs 😉
  Nina: Tackar och jag har hälsat Åsa. Det var en bra resa trots skiten som blev.
  Åsa: Du valde rätt som åkte till havet och badade, städning gör man efter att gästerna försvunnit 🙂
  Din del av middag var ett bra komplement till den otroligt goda rackletten. Hm, jag lyckas nog få KA att vilja ha en sådan attiralj så vi också kan äta racklette.

 2. Thewitch: Husmorsrapport kan komma men bildbevis blir det inga för inga kort på Åsa verken i köket eller i tvättstugan togs 😉
  Nina: Tackar och jag har hälsat Åsa. Det var en bra resa trots skiten som blev.
  Åsa: Du valde rätt som åkte till havet och badade, städning gör man efter att gästerna försvunnit 🙂
  Din del av middag var ett bra komplement till den otroligt goda rackletten. Hm, jag lyckas nog få KA att vilja ha en sådan attiralj så vi också kan äta racklette.

 3. Jag litar på att du lämnar en korrekt husmorsrapport efter besöket.
  Har människan ett blommigt förkläde? Kokar hon egen sylt (kika i kylen!)? Bakar hon bröd (kika i frysen!)? Gör hon egna inläggningar och långkok? Krusar hon örngotten?
  Bildbevis ger extra plus!

 4. Jag litar på att du lämnar en korrekt husmorsrapport efter besöket.
  Har människan ett blommigt förkläde? Kokar hon egen sylt (kika i kylen!)? Bakar hon bröd (kika i frysen!)? Gör hon egna inläggningar och långkok? Krusar hon örngotten?
  Bildbevis ger extra plus!

 5. Vadå potatis som del av middagen? Kokt potatis är väl en hel middag. Salt hörde jag var önskvärt så det har jag skaffat för att glädja mina gäster.
  Just nu står valet mellan att snygga till i lägenheten eller åka och kvällsbada i havet. Jag väljer det sista, det är som en bastu här inne, så längtan efter vatten är för stark. Där fick jag husmorsminuspoäng, eller?

 6. Vadå potatis som del av middagen? Kokt potatis är väl en hel middag. Salt hörde jag var önskvärt så det har jag skaffat för att glädja mina gäster.
  Just nu står valet mellan att snygga till i lägenheten eller åka och kvällsbada i havet. Jag väljer det sista, det är som en bastu här inne, så längtan efter vatten är för stark. Där fick jag husmorsminuspoäng, eller?

 7. Önskar er en jättehärlig tripp till Skånelandet. Hälsa Åsa.

 8. Önskar er en jättehärlig tripp till Skånelandet. Hälsa Åsa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.