Så var även KA utan dator :(

så nu är vi två datorlösa om vi bortser från denna otroligt sega sak. Det verkar vara så att bådas moderkort har lagt även även om felen är olika. Min får ström men inget mer och KA´s får inte ens det. Vi har felsökt, vi har testat att koppla in och koppla ur olika delar men…
Skulle någon ha ett chassi med fungerande moderkort till övers som bortskänkes eller säljes för en billig penning så finns det intressenter här (kan inte betala något förrän i slutet på månaden).

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Tack för mailet!

 3. Tusen tack Kalle. Det mesta brukar faktiskt gå åt fanders i denna församling ändå verkar saker ibland gå bra också men, men…
  Allt i datorväg är intressant men den lilla bärbara klarar surfandet men inga mer krävande program. Problemet är större men det går att klara sig utan bilderna och det andra tills vi blir lottomiljonärer för det tänker vi drömma om om inte annat.
  Läste nyss om dagens för er och Moa.
  (((Kramar och omtankar))) till er allihopa.

 4. Carina!
  Jag har skickat dig ett mejl. Jag hoppas du kan läsa det, om inte så får du höra av dig till mig. OK?

 5. Näe, nu får det väl ändå vara nog. Det sägs ju att en olycka sällan kommer ensam, men det här är ju löjligt!
  Det står en äldre dator på övervåningen som fungerar, men det är ingen superduperdator, tror det sitter en Pentium 233Mhz i den men det går bra att surfa med den. Det är det bästa vi kan erbjuda, säg till om det är intressant!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.