Gårdagen gick bra

och alla farhågor inför operationen kom på skam. Resultatet blev bra, både läkare, patient och anhöriga är nöjda. Återbesök återstår givetvis men det är ju så det skall vara.

I morgon fyller herr Jonsson 59,  hoppas jag får ihop det jag tänkt idag men jag antar att arbetsdagen blir lång i dag eftersom den blir lite kortare i morgon och inte alls torsdag och fredag. Jag jobbade lite i helgen också men det räcker inte långt så jag får nog köra i kapp i helgen. Min största oro just nu är att KA´s sjuka skall smitta mig och det passar sig absolut inte. Han är på bättringsvägen men det har varit en pärs sedan i fredags.

Åse, grattis för du fyller väl idag, dagen före KA?

Förresten så har jag flyttat min wesenlund domän till Aleborgs som har utökat sina webpaket med massor av utrymme så nu ligger allt på ett ställe. Jo, eftersom jag flyttat domänen kan en del mail ha försvunnit sedan i fredags till i går kväll. Får du inget svar kan det vara läge att skicka igen.

Måste ila, skall svara på kommentarerna, måste bara hinna först.

Ha en bra  vårlig dag, här är det +4.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Ingrid: Ja gissa vilken börda släppte från oss alla här, det har varit oroligt och stressande.
  Ja, fö´lsedags var det och nu är det nästan 1 år kvar till 60. Tro om vi skall börja gå med bössan redan nu så att vi kan fira den dagen 🙂
  Tuija: Jag mailade dig men du har kanske inte sett det eller så är vad det nu var över.
  Carina: Javisst var den bitvis kul, mina mungipor drogs per automatik åt ett håll. Jag har grattat maken och han tackar och bockar så mycket.

 2. Carina kan du höra av dig till mig? Använd min hotmailadress.
  Kraaaam Tuija

 3. Hehe, den var bitvis ganska kul. 🙂
  Hälsa och gratta maken!
  /Carina

 4. Så skönt att det gick bra! Hälsa från oss så himla mycket. Så det är fö´lsedagsdags imorgon?! Det var som bara den… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.