Tankad, packad och klar

är vi och nu väntas det bara. Pälsbollarna är redan på plats på lyxhotellet. Det skall tydligen regna nere i Göteborg i morgon och det passar väldigt bra med klänning och sommarsandaletter fast "paraflax" finns ju också att tillgå.

Hm, konstigt KA´s kostymbyxor hade krympt en aning, det måste vara ett väldigt konstigt märke 🙂 Det var runt midjan, resten sitter perfekt. Själv har jag ett par väldigt gamla men effektiva gördeltrosor (man har utanpå sina vanliga) så att jag kan se ut som folk i morgon.

Smaka på Stockholm vankas runt hörnet och om säger om det inte regnar på söndag och vi är hemma i vettig tid på lördag så skall vi dit för söndag är enda tillfället vi kan tillsammans. KA jobbar både tisdag och onsdag när jag kan.

Have a nice rest of the week

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Åsa: Tack! Vi hade det bra och det var faktiskt riktigt roligt trots allt.
    Country Chopen var väldigt god den också och nu kanske jag kan laga till den

  2. Önskar er fina dagar i Göteborg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.