Så var det roliga slut

och vardagen har återgått till livet före semestern eller efter, det beror på hur man tänker lite grann kanske. 3 veckor tar slut ganska fort även om det känns som att dagarna inte rusat sin väg. Jag sov tom gott i natt även om jag trodde jag skulle sova oroligt.

Vi har gjort en del förutom rensat hemma och vi träffat människor men det där med Furuvik var en mäktig upplevelse. Jag började skriva om Furuvik men så blev det inte mer för hur sjutton förmedlar man en ganska omtumlande och oerhört emotionell upplevelse av att stå framför chimpanserna och bara känna.i få ord? Jag kan det inte men jag skal skriva färdigt. Jag var helt flut efter Furuvik och hade bara Cheeta i huvudet, tack än en gång för en livsupplevelse även om jag hade kunnat och ff kan ge vad som helst för en kram med di håriga släktingarna våra. En dag kanske jag får den chansen, jag hoppas iaf.

Helgens Pride gick väl ingen obemärkt förbi och vi hade en lätt picknick i Humlegården med trevliga möten inklusive kära återseeenden. Som Susanne sa det är ju nästan tradition (eller hur det nu var) som avslutades med en kaffe i Gamla Stan. Trevligt sällskap och så snart herr Jonsson (som skriver som han inte gjort på år och dagar) får ihop bilderna så kommer det lite text också.

Dags för en frans eller två och så den där koppen kaffe jag stirrat på ett tag innan det är dags att gå till bussen.

P.S. Tiina har återkommit till webröran och skrev flera dagar på raken 😉 D.S

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.