Dygnet har för få timmar

just nu.

Om Ung08 och helgen som rymt och lite annat återkommer jag till när dygnet inte bara försvinner i ett myller av röra.

 Tiina är  i ”Stoklom” den 13 september, (det var fan att välja en torsdag) så den som vill ses kan väl höra av sig. Där finns ju ett gäng ”gamlingar” om inte annat, typ r2, Saffran, Annica T, Tobbe från Rappland mm, mm.

Med gamlingar menar jag inte ålder utan nättiden och reloadare (dagens s.k. dagbokare/bloggar)

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Ingrid: Tack för det lugnande svaret. Jag vidarebefodrade det direkt och det mottogs som lugnande.
  Undra hur det är med din mage och Max, har han sagt något ännu eller gjort någon affär av att vilja komma till världen utanför ännu.

 2. Magont kan vara ”växtvärk” när livmodern växer. Har jag haft mycket av med både Moa och Max och jag lika orolig hela tiden.
  Bara så du vet…

 3. Ja, visst är jag. Kul att du är åter i cyberspace. Det skall bli väldigt roligt att ses.
  Du förresten, vill du ha en gästbok nu eller kanske tom en blog under Gökboets domäner med egen subdomän? Då får du kommenterar och hela köret? Jag fixar gärna fast inte förrän nästa vecka, harl ite annat att få ihop först.

 4. *skrattar*
  Du är väl för härligt 😉
  Jo, det blev just den torsdan, för det var den enda dagen jag hade i huvudet att jag var ledig på schemat, just när jag satt och slökollade SJ:s hemsida och billiga resor…bla bla bla(passade på att beställa en trip medans det bara kostade t/r 180 kronor med x2000 =) Impulsresa kan man säga =) Sånt kan bli kul 😉 Man måste passa på ju…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.