Vad har du för skor! det ser ju ut som tantskor fast dom brukar var beiga eller gråa

säger min älskade dotter, 27 år gammal, som gått halva tiden nästan vecka. Jag bara va! Så där ser inte tantskor ut alls. Saken är väl den att vi har olika referenser till vad tant är för något. Hon tycker tex att det jag kallar tantkläder är snyggt och modernt men jag förskräcks nästan över alla så kallade moderna tantkläder och vägrar för så såg tanter ut på min tid.

Under Ung08 nattvandrade vi ena kvällen och jag solo andra, solo var jag inte på det viset men solo ändå eftersom KA låg hemma sjuk.

Första kvällen hade jag på mig sommarsandalliknande skor med lite klack på och som inte alls fungerar att knata omkring på det viset i men att komma ner till tälten i Kungsan gick ju bra. Jag hade tagit med mig mina gympaskor och sockar. Efter någon timme kändes det som länge för vettiga skor och jag började plocka fram mina skor och blir så förbannad samtidigt som jag börjar skratta.

Ena skon var min och den andra KA´s och DET fungerar inte. En 42:a och en 45:a är liksom ogörligt helt enkelt, jodå det var en höger och en vänstersko men där tog funktionaliteten slut. Det fanns bara en sak att göra och det var att leta efter några billiga skor, gärna reaskor till mina fötter för det var ett antal timmar kvar. Tiden hade vi inte riktigt på vår sida för jag hade annat betydligt viktigare att göra.

Skor med glitter, skor med fan hans moster och lite till var vad som fanns i dom affärer som var på vägen till Hemköp på Åhléns (skulle handla mackor, tilltugg och frukt åt Farsor och Morsor och annat löst folk 🙂 ) På väg från Åhléns hade dom Din Sko med Eccohörnan och där fanns det något som såg ut att vara bra att gå i så det blev det.

Tantskor, aldrig i livet! Det är promenadskor av lite sportigare modell och snören. På min tid hade inte tanter sådana skor alls.

P.S. KA har återupptagit ju-juitsu träningen och första gången var ikväll. Han är redan stel och låter som en som minst blivit överkörd av en traktor. Undra hur han mår och låter i morgon då? *flin* träning är farligt, så enkelt är det. D.S

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Hörru söta fröken! Det är klart det blir på min tid, vad trodde du? Jag kan inte ju inte säga annat, då faller ju alla fördommarna platta 🙂
    Puss på dig själv Gumman

  2. Ha ha men mamma allvarligt talat just när du skrev ” på min tid nedan ” jag kopierar –
    ”Det är promenadskor av lite sportigare modell och snören. På min tid hade inte tanter sådana skor alls.”
    Du vet precis vad jag tänker 😛
    Puss på dej ”tanten”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.