Söndag och snö utanför

I dag är det pappornas dag så jag säger grattis till dom pappor som förtjänar det och dom som inte gör det tycker jag synd om för gissa vad dom har missat.

KA jobbar och slutar 15 och tills dess har jag en hel del som skall göras (som vanligt med andra ord). Tessan har beställt köttsoppa (min egen variant utan alla dessa hemska grönsaker i, som jag aldrig tyckt om, med kött, potatis och klimp). Hon följer med KA när han slutar för idag och slår två flugor i en smäll, både mat och gratta. Fler barn kommer lite senare.

Tyvärr får jag inte äta klimpen men resten av soppan får jag äta. Skulle ha ätit lätt mat i går också men det bidde inget av det alls.

07:40 blir det dags för urografi som jag gruvar mig väldigt för. Njurröntgen med kontrastvätska och tryck låter väl trevligt. Tänk att den där förbenade afrikanska parasiten kan vara kvar trots allt mot allt i vetenskapsväg men det var det när den syntes för dryga 8 år sedan också. När läkaren ringde mig och konstaterade blod i urin och jag hajade till för det var det enda som var avvikande på husläkarens prover också reagerade han direkt. Det är inga stora mängder men tillräckligt för att vara fel.

Det är rätt fascinerande ändå för det är samma läkare då för 8 år sedan som har hand om mig angående tropiska konstigheter nu också. Jag fick välja om jag ville göra njurröntgen först eller cystoskopin och jag hade glömt bort att jag gjort nurröntgen. Jag kom ihåg det under natten efter samtalet och fan och usch. Iaf så är det fan och usch i morgonbitti och sedan den andra måndagen veckan efter. Kan små så kan även en vuxen, eller hur!

Äsch, dags att göra slag i saken och inte bara sitta här och häcka. Fast det är enklare att sitta här och häcka nu när jag liksom kommit igång. Att göra sig fri är bra på alla sätt och vis.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Carina: Tack för tankarna. Tack och lov var det inte alls som jag om ihåg och hade mardrömskänslor över men totalt slut i huvudet var jag efteråt. En mental urladdning kallas det kanske för.

 2. Ingrid: Det var inte så illa som jag kom ihåg eftersom tryckverktyget inte var lika djupt. Kul att ni hade en så härlig dag, det var ni mer än värda.
  Kramar till hela högen.

 3. Tänker också på dig!

 4. Stackars!
  Tycker synd om men samtidigt bra att få veta vad som kan vara fel.
  Här har vi haft en trevlig fars dag och mått gott alla. Nu är pappsen och mamsen urlakade…
  *kram* tänker på damen i morgon!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.