Nytt för det nya året

och det känns väldigt spännande. Jag åker med bussen som går 5 minuters promenad hemifrån och sitter på samma buss ända till Kista Centrum och sedan går jag ca 1100 meter enligt SL´s reseplanerare. Får se när jag är framme och hur lång tid det tar att gå så vet jag nästa gång. Vi har bestämt vilken buss jag skall åka hemifrån så det känns nästan lyxigt sent 07:51 går den.

Casual dresscode så det är enkelt och praktiskt. Det skall bli intressant och framför väldigt roligt att komma till en bransch jag är intresserad av, jobba på ett ställe jag vill jobba och jobba med det jag tycker är kul.

Får se hur mör jag är i morgon när jag kommer hem men kul skall det bli.

Bookmark the permalink.

5 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt

 2. Nina: Ja, superkul. Mejlet är redan klart 😉

 3. Carina: Ja, det är det!

 4. Spännande! 🙂

 5. Kul med nya jobbet.
  Håller tummarna att du kommer trivas bra.
  Jag har mejlat dig på de två mailadresser jag har till dig. *osäker på vilken som är den korrekta*
  Ämne .. ja du vet det där mejlet till den där föreningen. heh.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.