Nya jobbet känns riktigt bra

Jag känner mig riktigt mör och det är många nya intryck så sängen blir det om inte allt för länge.

Första dagen var kul. Jag började lite fel med att gå åt fel håll från Kista Centrum (det är stort) och blev helt desorienterad men det gick relativt snabbt att rätta till.

Allt var förberett för att jag skulle komma med både det ena och det andra. En ny mobiltelefon med eget nummer låg och väntade på mig, visitkort beställda osv, osv. Hemska tanke, jag finns redan med på hemsidan (jag menar kortet såklart).

Jag kände och känner mig väldigt välkommen och också väntad på. Det är en skön stämning och en ganska intensiv miljö med olika språk (spanska, franska, ryska, engelska och så svenska så klart) som flödar runt omkring. Det är mångkulturellt så det bara stänker om det och engelska blir per automatik det vanligaste som pratas.

Jag hade mat med mig men första dagen när någon ny kommer bjuds alla på lunch så vi gick iväg och lunchade och jag hängde bara med.

Det är mycket nytt och jag känner mig aningen rörig och är inte riktigt nöjd med vad jag fått till men i morgon känns nog det betydligt mycket bättre. I morgon skall jag också börja ha möten med var och en för att få veta mer om vad dom gör, hur dom gör det och annat av intresse. Skall bli riktigt kul det också.

Det skall bli riktigt spännande när jag blivit varm i kläderna och börja fixa lite och dona med lösningar som jag tycker är så kul och utmanande.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Vad roligt… Lycka till med nya jobbet… Spännande….

  2. Leina: Tack ! Ja, spännande och så mycket ”hemma” känsla

  3. Ingrid: Ja, bra har hela veckan gått om man bortser från att vissa filer envisas med att krascha så snart jag uppdaterat dom med info. Vad gäller välkomnande osv så vet jag precis, jag har arbetat på ett sådant – mycket sova dåligt, oro osv, osv.
    Det där envisa barnbarnet verkar inte vilja ännu riktigt även om Tessan haft en del värkar både i går och i dag. Värkarna har avtagit från att först ha varit ganska täta. Då vet ju Tessan hur det blir när det är så dags. Magen har sjunkit ännu mer så vem vet, det kan ju bli i helgen.

  4. Så kul att det känns bra! De verkar ju också göra en hel del för att du ska känna dig välkommen och tro mig jag har sett företag där man inte är speciellt bra på det…
    Lycka till med jobbet i fortsättningen och med det efterlängtade barnbarnet!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.