14 år är ingen lång tid

men det känns ändå som att det varit en del år. Vi har varit med om mycket under dessa år och ff är vi där, tillsammans hand i hand. Vi har burit ut en hel del stormar under åren, inte stormar mellan oss även om det påverkat oss båda. Vi har startat företag och satt det i konkurs och konsekvenserna där lever vi med ff. Det har varit tunga år, ensamhetstyngda och mentalt svåra. Det har funnits mycket som har förgyllt våra år både inom och utom den närmaste familjen. Särskilt viktigt var två Trisslotter som bara liksom så där damp ner i brevlådan för nästan exakt (backa en månad) 5 år sedan. Det samlades in lite förgyllande bidrag som bara liksom trillade ner och vi kunde unna oss något.

Nästa år firar vi 15 år och då har vi iaf hela min inkomst så djävlar min själ att vi tänker sitta hemma och glädjas över KA´s vinst på Triss (han vann 25:- gånger 2).

Våra små sover och det skall vi också strax göra för det är tidiga passet för herrn i huset som nästan precis kommit hem.

Tack för åren KA Jonsson alias bakaxel, kamaxel, knäpprot, Kallemannen och alla andra epitet han fått av mig obs enbart av kärlek. Tänk att du stod ut med mig i början 😉

Bookmark the permalink.

15 Comments

 1. Pingback: Tack älskade KA för 19 år | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Tackar! Skall ni gifta er, eller? 😉

 3. Tack Nina! Ledsen att det bara strular på servern. Eftersom jag tyvärr lider av att fixa och dona så är jag alldeles för snabb att uppdatera betaversionerna så blir det liksom mindre bra och så får jag fixa till det. Det hade underlättat om jag läst ordentligt på fixarna så hade uppdateringen varit utan problem, nästa gång kanske jag läser 😉

 4. Tack och bock frun där nere 😉 Jag hoppas verkligen att det blir många år och skulle nu åren bli få så hoppas jag att dom blir bättre än bra.
  Puss på dig!

 5. Visst går åren fort. För den delen så är ett stort GRATTIS på er dag också, datumet kan jag inte men väl att det var Kristi Himmelsfärdsdag.
  17 år, då ligger KA och jag efter 😉 och jag håller med om att lite mörkrädd blir man med tanke på att åren snurrar inte mindre fort numera, jag tycker dom bara swooschar förbi fast kanske detta år går saktare, ja till nästa år samma tid alltså och sedan ökar takten igen 😉
  Puss och kram Monica.
  P.S Hoppas det går att kommentera bättre nu, undrar bara om jag skall låta bekräftelsesidan komma upp eller att man automatiskt kommer tillbaka till inlägget istället för att själv klicka en gång till. D.S

 6. Tack Åsa! Jag önskar också att vi får många år 😉

 7. Visst var det vackert 😉 Han är en krycka min älskade make och det är underbart att han finns där.
  Du får hemskt gärna förklara kopplingar till namn i mail när du har tid.
  Tack från oss båda!
  Kramar Carina

 8. Testar från jobbet. Hela vonAnka låg nere under natten och segade långt innan det. Får se om detta går då?!

 9. Grattis! 🙂

 10. Grattis till er 2.

 11. Får svara i morgon. Det är trögt på webservern och jag tror att det är därför systemet har fått spatt. Natti och sov så gott 😉

 12. Tänk så fort åren går! Grattis till er och hoppas på en ljus framtid med många flera år att se tillbaka på!

 13. Grattis till er båda och puss!
  14 år går så fort, hoppas att allt fortskrider lyckligt.
  För undertecknad har det gått 22 år sen vi träffades och 17 år sen vi gifte oss, tiden går fort som sagt, man blir nästan mörkrädd!!
  *Kram!*
  Ps) Det verkar vara stört omöjligt att kommentera, det bara snurrar och/eller så kommer jag till en blank sida. Om jag har otur har du fått femtioelva kommentarer från mig nu, fast jag ser dom inte 😉

 14. Önskar er många fina år framöver också!

 15. Åh vad vackert!
  Jag blir tårögd.
  Grattis!
  B.t.w, en kommentar på ett av mina blogginlägg hade inte alls en enda tanke på din man, även om jag efteråt tänkt att det kan uppfattats så…
  Storyn ang. kopplingar till namn kan jag berätta via mail..
  Vad glad jag blir att ni lyckats trots motgångar.
  Det är underbart ha någon som stått ut med en under många år.
  Grattis Carina och K-A
  Kram
  /A

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.