Fortsättning på Göteborgsbesöket

Väder: sun

Midommardagen (21 juni) jobbade KA och jag bara var. Hur trött som helst kändes det som men det var en bra dag trots att jag inte gjorde ett dugg. KA skulle jobba sitt pass och jag skulle komma ikapp det jag inte hann på torsdagen på jobbet.

För min del tog det längre tid än jag räknade med att bli klar och då gjorde jag det ändå bara till hälften, dvs det nödvändigaste.

Plockade up KA strax före 13 tiden, lånade pengar av Mamma och åkte och handlade grilltillbehör. Planerna var grillspett som vi skulle, och också fick, knåpa ihop själva. En vegetarian och resten köttätare gjorde att kyckling, högrev, fläskkarré och lax blev basen tillsammans med diverse grönsaker som passar att grilla. Hommous och pitabröd samt bernaisesås på burk blev det lilla till förutom en enkel sallad och drycken bestod av saft och vatten.

Minnesanteckning till mig själv, köp riktiga grillspett så snart ekonomin tillåter för träspetten brinner ju bara upp.

Det blev gott även om det tog sin runda tid med alla spetten och valen vid bordet med allt på. En trevlig stund och alla mätta och belåtna. Vi var några stycken, Mamma, Josefine, Stoffe, Tessan, Tomas, Riitta, Julia (som inte åt sådan mat 🙂 ) KA och jag såklart. Gökarna fick bo i sin egen ”lägenhet” så dom var inte med på detta. Äldsta barnet med familj kunde inte delta denna gång pga halsfluss 🙁

En skön söndag och alla var mätta i magen när kvällen tog slut. Det blev kanske lite sent för somliga som skulle upp och jobba dagen efter.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.