Vivvis piercingstudio

Vi var bortbjudna på middag i går eftermiddag till Eva och Gunnar som bor Melker och Vivvi och det var trevligt, roligt och gott.

Det fina med att besöka Eva och Gunnar är att dom har en egen piercingstudio á naturell hemma vid namn Vivvi* happy01 . Jag har bara 3 hål i mitt högra pekfinger men jag får faktiskt skylla mig själv en aning, jag glömde bort att titta på fröken under tiden jag gosade med huvudet.

Skämt åsido, det var hur mysigt som helst att komma väg med Gökarna Jonsson-Grönstedt för socialt umgänge, särkilt med mysiga personer. Det var länge sedan vi sågs senast, september förra året (hu, vad tiden går fort). Lite vitt (KA drack cider) för pratet och förrätten och sedan lite rött till middagen. Vi satt ute och njöt av kvällsolen och pratade om allt och lite till. Tiden bara rusad iväg.

Kaffe drack vi inne och till det åt vi Eva´s jordgubbsrulltårta som var supegod. Vi kikade på kort från Australien med koalor, kakaduor och kängerur och jag suktade så. Härliga segelbilder och längtan efter att komma ut på sjön igen kändes ganska påtagligt.

Klockan var bra mycket när vi packade ihop Gökarna och for hemåt men åh så trevligt det var. En lisa för själen faktiskt och jag sitter här och ler och tänker Tack för i går.

*Vivvi är f.d Palle som numera är delsambo med Melker och det är alltså svarthuvade vitbukspapegojor.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.