På biblan var vi i går

Väder: sun och cloud, växlande med andra ord och precis som i går.

Dagen började lite sådär med tanke på vädret, ostadigt och blåsigt men det blev ändå en stund på balkongen för mg och Gökarna. KA satt i några minuter bara, han skannar kort för brinnande livet.

Korten hade Mamma med sig upp till Julias dop och tanken är att Tessan och Tomas skall ta ner dessa när dom åker till Göteborg senare i veckan. Det är kort från när jag är liten fram till avskedet i Ghana och det är kort jag tänker använda mig av för min presentation på jobbet. På något sätt skall jag få in något om telefoner i den presentation men jag vet inte hur ännu, det kommer nog.

En del av korten kommer att hamna i Gökalbumet, det är kort på bl.a Cheeta såklart, roliga bilder och alla är en del av min historia.

Planerna fanns på en vända till biblioteket eftersom jag ville ha något att läsa under tiden. Vi slängde oss på cyklarna precis när regnet kom men det var milt regn och vi trampade iväg. 3 böcker lånade vi, på KA´s kort, mitt blev ju stulet i Danmark för 2 år sedan och jag har ännu inte skaffat ett nytt.

Snabbt på cykel hem via Coop Konsum och sedan blev det lite middagslagande.

Vivvis och Farbror Melkers päron skulle komma och hämta reseburen vi köpte på Skånesemestern för 2 år sedan och lägligt nog hade Eva med sig hembakta bullar. Vivvi och Farbror Melker får den äran att segla under sommaren och det gillar dom båda.

Kurt blev lite ”Ernie the Eagle” fram och tillbaka, det blev många kvinnor som han fick skydda mot KA. Ingen incident hände men det höll på att ske så burarrest blev det en stund för herr Kurt.

Kurtan fick ju komma ut när det var dags att säga adjö så han kunde säga sitt hejdå när Eva och Gunnar med caiquar åkte hemåt.

Att det blev sent märktes för jag har inte sovit så här länge på väldigt lång tid. Vaknade i dag med ett ryck 10:30.

Funderar på om vi skall cykla till Hamnkaféet som finns nere vid Kungsängens Båtklubb men det är lurigt på himlen så vi får se.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.