I backspegeln

2008 var händelserikt år på många olika sätt, en del sorger och bedrövelser, en del glädjen och jubeltillfällen, en del bara vanliga dagar och en del mer ovanliga. Variationsrikt kan man väl sammanfatta det hela med.

Året började med stor saknad efter vi varit med pälsbollar i många år och precis sagt adjö till först Gubben och sedan Martin. Året började också med stora förväntningar på det som komma skulle, nytt jobb, blivande morföräldrar och så nedräkning på företagarkonsekvenserna.

Januari var både tung och underbar och lite upp- och nedvända världen.
Jag avslutade mitt förra jobb och började mitt nuvarande. Jag gjorde också ännu en cystoskopi för att kolla på mina presumtiva utomjordingar som verkat gilla mig.

Det viktigaste av allt under januari var ju det hett efterlängtade barnbarnet, Mia Julia som kom 22 januari (första bildinlägget finns här) som i dagarna blev 1 år gammal, i torsdags. Jag blev alltså mormor med många drömmar. Tessan fyllde dessutom 28 den 29 januari, en hel vecka efter att Julia föddes.

Så var det dags att säga att adjö till Maja, familens sista pälsbollsmedlem som fick resa vidare den 28 januari (det är Maja i korgen) dagen då Maja fick somna in, hela hennes kropp hade mer eller mindre lagt av på oerhört kort tid. Hon verkade kärnfrisk och oron över att hon skulle sörja sina saknade kattmedlemmar var onödig ändå lade hennes kropp bara av.

Februari var ganska händelsefattig vad gäller stora saker förutom att jag ännu en gång fick äta pest för att hota mina utomjordiska gäster. Det blev liksom början av månaden, 1 februari och den medicinen gav vidriga biverkningar. (Det sjöng i öronen, jag upplevde mig själv som främmande från mig själv, jag bara gled ihop och det smakade f*n i munnen bland några)

Mars månaden då KA skulle fylla 60 år. Drömmen hade varit att kunna fira honom lite större och så men det blev väldigt bra ändå och med tanke på alla i familjen och vänner runt om som sponsrade herrn blev det en riktigt härlig dag och födelssedagsbarnet var mer än nöjd. Sofia fyllde 5 den 11 mars och KA 60 var den 14 mars.

Jovisst, vi bjöd besök på morötter också 😉

April var ganska stillsam och solen började äntligen kika fram lite mer värmande. Ännu en födelsedag gick av stapeln när Stoffe fyllde 32 som också gav en underbar bild på Julia.

Maj, vår 14:e bröllopsdag den 12, Norges nationaldag den 17 och glädje från annat håll den 18 (även om det med facit i handen går att sia en hel del)

Juni var första sommarmånaden och vi var för första gången med om baksidan av
Nationaldagen men gissa om dagen i sig var lärorik men ack så sorglig.

Halva året blev det åtminstone gjort på.

Bookmark the permalink.

One Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.