Planerna för helgen var många..

…men blev inte riktigt som var tänkt men det är ändå ok.

Smaka på Stockholm var en av dessa men nu sista dagen så inser vi att det blir inget av i år heller 😉 men i år av andra skäl än dåligt väder, tom plånbok osv, osv. 
Vi nattvandrade i fredags (hade planerat att gå i dag eftersom det behövs många för att hålla koll och försöka motverka alla falanger hit och dit) men eftersom det var medlemsmöte i fredags så fortsatte vi kvällen med vandring.
Det blev en lärorik afton med få incidenter och mycket folk. En bra kväll om vi bortser från min domnande vänstra skinka som smärtade och brände när jag försökte sitta och kroppen i övrigt som skrek värk 🙁
Tyvärr var kroppen helt slut och jag hade ont precis ”öbelallt” (som Julia säger) så det gick inte med något i går och absolut inget Smaka på Stockholm  men KA var flitig på altanen och jag och Gökarna Jonsson satt en stund på balkongen. Jo, vi var iväg och köpte mer trallvirke och det hjälpte jag till att ta emot och lasta på trots KA´s kraftiga protester 😉 
Planerna då var att ok vi drar in till Smaka på Stockholm i morgon då (i dag söndag) för i morgon måste väl ändå jag ha något att gå på tänkte vi.
Jo, mer kropp funkar i dag men vi lägger det åt sidan för i år och inser att kanske en lugn dag är bra så jag får ihop min arbetsvecka i stället. Kanske också hinna njuta av allt KA´s slit på altanen, han har bara 6 längder kvar.
Dags att sätta fart på dagen, solen skiner och det känns underbart trots värken 😉 
Kommer skattepengarna i veckan så kommer vi att kunna köpa utemöblerna vi så gärna vill ha också för till altan finns ingenting just nu.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.