Det gick inte att träna

Ge ett bidrag till Alla Hjärtbarn

som jag hade hoppats på utan jag fick gå av ”gåmaskinen” (vad heter en sådan man även kan springa på?) efter att jag maxat min smärttröskel 🙁 efter 10 minuter. Skall iväg till naprapaten i kväll så får vi se, så här ont har jag inte haft sedan förra veckan så jag ställde väl till det värre 🙁

KA kan iaf träna under tiden naprapaten kikar på mig.

Kurt och Mannfred håller på att smågnabbas bakom min nacke så det är svårt med koncentrationen. På tal om gökar så deras senaste äggbidrag ledde till ett befruktat ägg av 4. Lilla embryot (det var ganska stort) dog under tiden men det bidde ändå något.

Jag har placerat min blogg i Kungsängenbloggkartan.se!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.