Träningen märks

och det har krympt lite både här och där och DET är roligt samtidigt som jag aldrig trodde det. Vi är jätteflitiga KA och jag, vi går våra 2/3 (varannan vecka) gånger per vecka och kämpar på i ca 1 timme.

Jag har själv märkt skillnad runt revbenen och att jag inte behöver springa på toa lika ofta, alltså stärker det alla muskler runt magen också. Det märkliga är att vikten är exakt densamma men jag tröstar mig med att muskler väger mer än fläsk 😉 Tur är att viktnedgång inte är målet heller eftersom jag efter nästan varje träningspass får sådant saltsug så jag vräker i mig en hög med lättsaltade chips, jag bara måste få i mig salt.

Jag har nu ett personligt mål, vilket jag aldrig hade en tanke på innan utan det var bara för att få nacke, axlar och höfter att hålla ihop några år till. Mitt personliga mål är jag skall tycka att jag duger i bikini lagom till sommarens stora resa till Ghana.

Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Hej Carina. Tack för din kommentar 🙂 Åhh va härligt för dig, vilken fantastisk återträff ni kommer få! 35 år, wow vilka spännande utvecklingar du kommer märka i landet, till det bättre hoppas jag.

  Jag jobbade och bodde i en by i närheten av Agona Swedru (Central region). Det går inte en dag utan att jag längtar tillbaka, jag längtar tillbaka till precis allt (inklusive att duscha kroppen med regnvatten från en hink, och min mulltoa full av flugor).

  15 juni åker jag och min ”Ghanabästis” ner, vi stannar i två månader så då kommer vi vara där samtidigt =)

  Har aldrig varit i Tema men rest runt lite i norra Ghana, bl.a. Kumasi och Tamale.

  Vackra land! Hur kommer det sig att du växte upp i västafrika? Nu är det ju jag som är jättenyfiken!

  Ha en skön helg!

  • Hej Emelie och kul med ditt svar.

   Jag är gammal men när jag föddes, 1962 i Kiruna, så jobbade min pappa åt LKAB i Kiruna och han hade sett att dom sökte elektriker till ett 2-årigt projekt i Liberia. Min mamma var bara 19 år och tyckte det kunde bli spännande. Så när jag var 6 månader gammal åkte vi ner till Liberia och Lamco och där blev vi kvar i 6,5 år och sedan åkte flyttlasset vidare till Ghana där vi blev kvar i 7,5 år.

   Hela min uppväxt alltså, den som är grundläggande för mig iaf. Afrika i mitt hjärta nu och alltid. En dröm har varit att åtminstone åka hem innan jag fyller 50 och det lyckas vi precis eftersom jag fyller i Oktober 🙂

   Vi kommer att åka runt på en liten tour under 9 dagar tillsammans med mina barndomsvänner och åka runt till olika ställen vi varit på som tonåringar. Vi kommer också att ha egen tid att åka på lite egna utflykter, kanske kan vi ta oss åt ditt och din kompis håll.

   Vill du kan kika lite här, några få kort men ändå, http://album.gokboet.nu/afrika Här är länken jag försökte lägga in i kommentar hos dig, http://carina.gokboet.nu/2011/11/ghana-planerna-tar-fart/

   Hör av dig, vore riktigt härligt att få hänga med på din resa också.

   Ha en skön helg du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.