Tacksam är bra att vara ibland #blogg100

Dagen började med underbart solsken och inte blåsigt ute så efter frukost /en väldigt sen sådan) hade jag lite att fixa och sedan skulle vi komma iväg ut för att övningsköra. Ja jag skulle övningsköra och KA vara min handledare.

2016-03-28 13.32.46Vi hade också planerat att handla en liten blomma att ta med till eftermiddagens middagsdate :). Vi tog gamla vägen från Kungsängen mot Jakobsberg och vidare mot Barkarby och Matvärlden, en ”supermarket” både KA och jag verkligen gillar. Vi köpte med oss Fufu (något som jag älskade som liten afrikansk vit tjej i Afrika)som man bara behöver tillsätta vatten tydligen 🙂 Köpte en burk palmnötskräm typ 🙂

Mitt i detta med att verkligen känna tacksamhet över vädret, oss och mc turen så finns det mycket att säga om idioter bakom ratten som man undrar hur dom ens fick körkort. Det tar jag inte ikväll men det kommer.

Efter den mc-turen blev det väldigt bråttomt till Anne i Huddinge som bjöd på mat och vi skulle gå igenom lite saker. Lite häftigt, Anne och jag är barndomsvänner fast jag minns inte som hon men det skiljer ju några år mellan oss och som liten är 2,5 år massor :).

Jättegod mat som kokat halva natten och med pressad potatis till, det var supergott. Innan det fick vi en väldigt god förrätt 2016-03-28 16.41.32

En mysig eftermiddag/kväll och nästan natt. Vi gick aldrig hem så det blev alldeles för sent för oss alla.

Det finns ännu en sak att vara tacksam över i dag, min nya dator hade tagits om hand av en go granne.

Så allt som allt så var KA och jag särskilt tacksamma för fler saker än vanliga vardagar och i morgon får vi middagsbesök.

Inlägg 28 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Blinda bilförare borde det vara skottpengar på #blogg100 | Carina´s tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.