Majas doktor sa att

Maja har inflammation i knäleden och hon är svullen. Det blev antiinflammatorisk medicin fast apoteket var stängt så det blir under dagen. Ingen större fara annars men det börjar bli dags att tänka på kosten. Alla 4 pälsbollarna behöver få kost för ”gamlingar” som inte är lika fet och också skonsam för njurarna. Dom äter Science Diet idag och vi får väl bara byta årgångssort så fungerar det nog bra.
För övrigt är det sjukt
här. Både KA och jag är mindre friska. Mitt bryter nog inte ut för det brukar det inte göra. KA´s har brutit ut i natt med feber. Jag har ff ont i halsen och vänstra örat samt kroppen strejkar lite med mörhet. Det går, allt går över men det är jobbigt. Det är märkligt det där när vi blir sjuka. Jag börjar få symptom men inte mer, oftast kommer KA´s dagen efter och han blir riktigt dålig och jag fortsätter att må knepigt en längre tid. Bara det inte blir något i hjärtsäcken blir jag åtminstone nöjd.
Det värsta i veckan är gjort vad gäller jobb, åtminstone sådana jobb som vi vet om. Vi har ett litet jobb idag som skall iväg till posten. Det tar ca 2 timmar och sedan åker vi hem igen.
Vädret är underbart
med solsken, blå himmel och +5 grader. Jag längtar tills jag kan använda mina fula tajts och cykelbyxorna igen. Det bör gå om inte alltför länge. Dunjackan åker snart in i förrådet och ersätts med lättare sommarvarianter. Så skönt det skall bli.
Mail väntar på mig
men orken är just nu i botten men det brukar snabbt gå över så jag återkommer så snart jag kan.
Ha en bra dag och kan du så njut av vädret. Ta den där glassen och sätt dig i solen och njut.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.