Finns det någon med röris erfaren…

Finns det någon med röris erfarenhet som kan hjälpa oss. Efter alla, nu 8 veckor, ser resultatet ut på toalettdelen så här. Den rörmokare som var här påstår att så här blir det och vi kan inte acceptera att toan står ut 20 cm från väggen och då också tar plats från andra väggen så det knappt funkar att sitta.

Finns det någon med tips om hur detta kan lösas och eller vem jag skall fråga. Vi har ringt runt och några kan inte ta emot mms, några vet inte hur man monterar (toatillverkaren). Snälla hjälp, vi kräks på hela tillvaron.

Please any plumbers that can help us with a solution to our problem. The plumbers have installed this too far from the wall and leaving almost no space left for the knees. Does anyone have any idea or perhaps even a solution please help.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

0 svar på “Finns det någon med röris erfaren…”

    1. Hej Anneli och tack för hjälpmöjligheten. När vi kom tillbaks från Luleå hade dom åtgärdat toan men det visste vi inte förrän vi såg det själv. Hela detta badrum har slagit sönder hela hösten. När vi kom såg bi också att dom skadat spegeln men det ligger i linje med hur dom gjort allt och inte gjort all under dessa nu 10 veckor 🙂

      P.S du såg väl postningen om rosen hoppas jag. D.S
      Kram på dig.

Loading Disqus Comments ...