Påskägg till alla barn #blogg100

Det bidde både påskarbetslunch och påskägg och ledigt på torsdag bara sådär.

Har jag sagt att jag gillar mitt jobb? Blev både glad och ledig på samma gång. Min kollega och jag fick varsitt påskägg (vi är inga barn men roligt ändå) och så säger vår chefen att ni är lediga i morgon och vi bara yes!

Jag berättade ju om påskägget vi fick från en leverantör. Några av godisarna delades upp av min kära kollega Fredrik och jag fick visa kortet jag tog när han satt där koncentrerad med godissorteringen.

2014-04-11 12.21.12

 

 

 

 

 

 

P.S. Mikron som står där skall kaseras och den står där i väntan på att det skall ske 🙂 D.S.

#blogg100 inlägg 46 av 100

Detta här inlägget är postat dag 47 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att försöka skriva ett blogginlägg per dag i 100 dagar med start den 1 mars 2016.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.
Bookmark the permalink.

Social comments

One Comment

Kommentera

Loading Facebook Comments ...