Scriptförändringar och annat kuligt kanske

Detta är något jag vill få till. Jag vill alltså inte längre använda mig av Online Journal utan skapa ett mer avancerat system. Förra året försökte jag mig på Noah Greys script men blev aldrig kompis med det hela så det liksom bidde inget alls.. Får se när jag eventuellt vågar testa alltet. Hela mitt arkiv vill jag ha med mig så det blir till att gnugga dom knölar som påstås finnas där 😉

Vi drack faktiskt rött igår och
det var gott. Gran Sangre de Toro. Den var jättegod och riktig farlig för en annan som dricker för lite tydligen. Nyttig för blodfetterna men inte mina hjärnceller. Lite krass vetenskap á la Wesenlund. Ett glas vid 19 tiden och det andra glaset vin kring 21 tiden och jag var defintivt på lyset till ca 22:30 tiden. Det kändes nästan obehagligt men vinet var gott iaf. Tänk så billig fylla man kan få mellan varven. Det räcker antagligen för mig att lukta på korken. Skämt åsido, fylla var det inte tal om så alls och fylla är ju egentligen en helt annan sak och något jag avskyr, väldigt mycket dessutom. Det var gott och det var huvudsaken för trevligt har vi alltid ändå.

Det var allt för dagens onödigt vetande fast ett litet tillägg gör jag ändå, det blev min wok till (kanske enformigt men det är några veckor sedan vi åt wok faktiskt).

Tvätthögen blev inte mycket lägre
i går så den får bli det idag. Göken Jonsson väckte oss mycket riktigt tidigt i dag igen. Inte nog med det för Gubben trampade och spann på min kudde delar av natten så jag är trött idag. KA tog gökarna så jag sov en stund till men iaf. Det känns som när barnen var små, man får dela på det hela.

Nu slutar jag klottra ner helt ointressanta rader och återgår till vårt. Ha en bra dag och DU, var rädd om dig!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.