Ny månad, nytt blad,

nya saker helt enkelt. Vi går iaf mot ljusare tider och DET är något herr Gök har anammat och väldigt dessutom. Henning har satt igång med det han gjorde förra året vid nästa samma tid. Det hade varit samma tid om han inte varit konvalescent då. Det verkar som att Henning har gjort som små barn kan göra ibland, vänt på dygnet lite grann. Han är trött på kvällarna men sitter och tjoar och ropar till vad det nu än är och reagerar på vartenda ljud som finns och det tar några timmar. Sedan så illvrålar han och väcker säkert en och annan granne kring 8 snåret. Det är väl okej på en vardag men det är inte särskilt uppskattat på lördagar och söndagar. Även vi blir väckta och med illfart ur sängen för att rädda oss från arga grannar.

Ibland känns det som att vi återigen har småbarn här hemma för visst är Gökarna som barn i både glädje och sorg. Alltså ingen av oss hade nog tänkt bli ”småbarnsföräldrar” när väl barnen blivit stora och sköter sig själva. Får se hur länge denna runda av hormonstinn gök blir. Förra året höll han på i över 6 månader och då rök både sängkläder och morgonrockar 🙂 Man kan inte säga annat än att göklivet är varierande. Hennings nuvarande motto är ”jag vill, jag vill inte!” Med Mannfred är det lugnt än så länge, han är inte riktigt könsmogen förrän kring 4 års åldern även om han tränar inför det så är det lindrigt just nu. Tänker ofta att hade vi vetat vad vi gav oss in så hade det inte blivit gökar och aldrig en Mannfred för intensivare goja får man leta efter. Hans mellannamn är inte helt fel (veterinärens idé förresten) Mannfred ”bin Laden” Jonsson

Deklarationerna skall
inte vara inne förrän i början av maj i år och det är bra fast jag borde inte vänta tills sista april för att iordningställa dom och det tänker jag inte göra heller. *På jobbfronten drar igång igen en del nästa vecka. En hel del nya jobb och en del inplanerade jobb. Vi tänker ofta på en sak vad gäller nya lokalen. En kvartalshyra där är samma som en månadshyra på gamla stället. En otrolig skillnad och vi gjorde ett bra val i september-oktober.

Dagens tips för den som gillar horoskop!
Carina har lagt upp en sida där du kan beställa personliga horoskop. Horoskopsidan ,för den som är intresserad är det ett gyllene tilfälle att få ett personligt horoskop ställt, passa på.

Lördagen skall gå åt till annat
och vi tänkte också få bort den fina högen med ren tvätt som liksom, av någon underlig anledning, bara växer sig större och större. Skumt, eller hur?! *asg* Till senare, en annan dag eller något ditåt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.