Livet ester ister är inte lätt alla gånger :(

Ta mig .. om inte det blev skräp med utskrifterna också. Allt har nu strulat det här året så vi får väl se vart det landar någonstans. Hela dagen igår gick åt till att försöka få till i första hand färglaserutskrifterna som inte ville alls via ipadressen. Ta bort skrivare, lägga till skrivare, ta bort port, lägga till port (ip portar) osv, osv. När vi fick färglasern att fungera började sv-v lasern att vägra sammarbeta och mitt kopplade dokument blev helt plötsligt över 1,4GB stor och det gick liksom alls.
När klockan var strax efter 21 gav vi upp. Henning hade varit nästan på gränsen till hysterisk sedan strax efter 18. Oj säger jag bara. Tro om jag skall söka jobb istället. Färglasern ville iaf skriva ut innan vi gav upp. Inte en matbit hade det blivit på hela dagen. Gökarna hade ätit men inte vi. Det blev en Gyllene Måsen för annars hade vi lagt oss utan för orken hade liksom flugit sin kos. Så missade jag det mesta av 24 också, dom sista 20 minutrarna fick jag se.
Idag fortsatte strulet länge,
ända tills långt efter lunchtider kom zeroxteknikern och jag på hur i h*e vi skulle lösa det hela. Jag fick lära mig något nytt vad gäller sv-v laserskrivaren. Ett kommando som jag just glömt vad det heter där du kan skriva ut från en postscriptfil fast den skall skapas först men det kunde jag från förr. Man använder sig av verktyget ”kör” från startmenyn. Dom sv-v gick att få ut men dom blir inte färdiga förrän i morgon. Skrivaren kan inte gå när vi är borta för då går larmet. Sedan måste alla breven luftfuktas för att kunna falsas (vikas) innan vi skall plasta in dom. Vilket yrke och varför kan man fråga sig men så här är det och vi har roligt ofta trots alla tokigheter som händer och fötter.
Måste bara få i mig lite kaffe
så fortsätter jag om ett tag. En kaffe och en cigg är inte hlet fel just nu.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.