Inga nyheter är just inga

och inget har skett med den blivande bebisen ännu. Vi väntar och vi väntar. Hade telefonen vid sängen men det hjälpte inte för den ringde aldrig 😉
I väntans tider skall vi röja lite, minska tvätthögen och fortsätta vänta. Kanske lite inhandling av förnödenheter men vi får se vart dagen landar. Vädret är grått och trist och ingen egentlig inspiration kommer därifrån heller.
Martin, pälsbollen med magkatarr
tycker vi är bra dumma för vi strejkar med fisk. Han kan inte enbart leva på kokt fisk utan måste börja äta annat också. Nu bjuder vi på mosade fiskbullar i buljong och det smakar inte herrn alls. Han tycker vi är bra dumma där han väntar på kokt fisk och lukten säger att det där vi serverade inte är kokt fisk. Till nöds har han tagit en tugga eller två men det är till nöds.
Hoppas vi får lite mer spännande saker
att förmedla innan dagen är över men man kan aldrig veta hur det blir så till senare.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.