Tid har vi inte gott om även

om det finns massor av den. Tiden bara rusar och fortare går det ju äldre man blir och särskilt nu med lilla fröken Sofia (foton finns under KA´s Centrifug). Hon är redan 12 dagar gammal och vi skall träffa henne för 3:e gången fast idag åker vi dit och mat skulle vi också få, utan vitlök så KA slipper dö ;).
I går var vi en snabbis (var det tänkt) till Jakobsberg för att inhandla APS film. Den snabbisen tog för det första över 7 timmar och drog oss per automatik till barnkläderna i alla affärer. Alltså har man inga pengar att slösa så gör man trots det av med dom ;). Det bidde lite kläder till fröken och morfar ville gärna köpa skor också men jag sa nej, där måste vi vänta. Vi kikade, kände och tittade och tänkte och såg lilla fröken om några månader, om några år osv. Tänk så hjärncellerna ställer till det. Perfekt för henne blir det hos oss i sommar också. Vi har en plastpool som köptes för andra barn förförra året och vi har också andra barnsaker för samma barn. Tänk att vi nu kan ha dessa saker till Sofia, tur att jag inte kastade allt detta när vi röjde sist.
Tänk er lilla Sofia sittande i poolen och plaskandes med lite plastleksaker. Jag längtar så jag nästan blir sjuk och morfar är värre än jag. Fast först får vi hålla i oss så att hennes första år passerar i lugn och ro så att inget sker på vägen. Jag tar inte ut något men jag garderar mig för jag är orolig. Barns första år med spädbarnsdöd och allt annat som kan ske gör mig alldeles matt. Jag säger inget men jag tänker desto mer.
Besöket i Jakobsberg tog oss till IKEA för en kaffe och sedan flög fan i mig och jag ville kika på en motionscykel på f.d OBS i Rotebro. Motionscykel kan vi inte köpa nu men vi köpte en ny köksfläkt för det finns liten peng i bostadsrättsfonden. Firman fick lägga ut tills på måndag. En kolfilterfläkt för under 2000:- som dessutom är av den tysta sorten är inte illa alls.
Coop stängde lagom när vi betalade, då var klockan strax efter 19. Hela dagen försvann men vi hade roligt och som det oftast är med oss i butiker så satt kassörskan och skrattade gott när vi gick. Man skall ha roligt för annars blir livet så förbenat tråkigt, eller hur?! Det kostar egentligen ingenting att faktiskt helhjärtat bjuda på sig själv heller.
Nu har jag inte tid för
jag tänker vara fin när vi åker så tills dess – ha en underbar dag!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.