Hicka i brevlådan

fick jag inte men väl av ett kuvert som låg i den, jobbets alltså. Något har blivit superfel i 2002 deklaration, inkomstår 2001. Massor med felande moms så det är bara att grotta och gräva men hur i h*e jag skall hinna till den 7 april vet jag ej. Får skriva ett litet brev till dom om att årets deklaration måste gå före fast felet kommer att följa med men det kan jag enkelt åtgärda och också rätta senare när jag väl hittat felet och hur, var och när det har uppstått. Det har inte uppstått under 2001 utan innan såg jag med en snabbkik i föregående års bokföring.
Program är bra men när det blir fel är det inte ett dugg roligt. Vi använder SPCS 1000 enanvändarversionen. Får se hur jag får till allt. I värsta fall får jag göra som jag gjort en gång förr när allt kraschade, bokföra om 5 års bokföring. Jag har gjort det och lär få göra det igen verkar det som. Hela jag skriker NEJ men har jag något val? Nej det har jag inte utan det är bara att le och vara glad och le lite till. *suck*
F’n är allt jag kan säga just nu. Roligt blir det inte men jag kan åtminstone vilket underlättar en hel del. Tänker inte ta in en dyr konsult heller utan är jag ekonom så är jag! Tiden blir en faktor jag inte riktig vet hur jag skall hantera. Där får jag för min surfarsynder denna vecka iaf även om inte jag hade kunnat åtgärda detta under veckan för jag visste inte ens om det. Arbetsdisciplin gäller det att skaffa sig – NU!
Först skall vi dock
till Arlanda och hämta upp fröken Bella. Mamma Igge har visst skickat med bullar och jag skall noggrant räkna dom så att alla är kvar enligt Igges gästboksintruktioner ;). Tusen tack i förskott Igge, jag återrapporterar senare hur många det var kvar. Bella skulle ha landat tidigare men det är/var dimma i Halmstad så planet kunde inte lyfta.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.