Jag blir aldrig nöjd,

kanske är det inte meningen heller. Jag skall hitta min rätta färg så kanske jag blir nöjd. Länkarna har hamnat under länkar ovanför för det blev alldeles för mycket och rörigt som jag såg det. Jag har grejat en del på min Afrikasida men det är mycket som återstår även om jag börjar få ihop lite äpplen och päron, dvs hur jag vill att det skall bli när man väljer dom olika länderna.
Allt blir inte riktigt som planerat
och det är många gånger det vanliga, ej heller denna gång. Kryssningen i morgon för våra poäng + 415 kronor är uppskjuten några veckor. Ingen ”gök”vakt till Mannfred och stressigt. Lika bra är det för då kanske KA kan sova lite bättre. Det kändes inte ens sorgligt konstigt nog utan det kändes på något sätt rätt.
Bingo Lotto gav ingen
vinst denna lördag heller men Olsen Brothers sjöng och spelade och jag gillar faktiskt rösterna på bröderna. Jag lagade iof mat men KA fick hålla koll på siffrorna.
En urgullig grej
och det är KA´s ena brukare han var med idag. Denna kille har själv skrivit under inbjudan till julfest det gruppboendet har. Både KA och jag är välkomna och brukaren var så nöjd med att han hade skrivit under inbjudan. Dom for till Arlanda i dag och kikade på flygplanen bl.a. Där är det också tydligen nästan obligatoriskt med en starköl så det blev lite ”kuligt” under tiden där borta. KA tog inte eftersom han arbetar men kaffe gick ner. Ett litet aber med denna julfest och det är att den är samma kväll som KA´s gradering i ju-juitsun. Det blir svårt för han ”måste” vara med på julfesten också.
KA är så dålig på att uppdatera själv så en till liten go sak från ledsageriet. Nu har KA två brukare från samma gruppboende. Den ena killen har han haft sedan i somras och så har dom bett honom ta en tjej också. När KA var ute med tjejen i torsdags så var killen alldeles olycklig och sprang runt med skor fram och tillbaks i väntan på att KA skulle komma. Så när KAoch tjejen kom hem var det bara att ta en vända med killen för annat gick absolut inte.
Ibland måste bara ord
sättas på pränt för att man själv skall rycka upp sig, ta sig i kragen, fortsätta framåt osv och idag har jag varit rätt så uppåt vilket gläder mig. Orden jag skriver är för mig i första hand, ett sätt att sätta ord på känslor oftast.
Jag har skrivit det förr
och jag skriver det igen. Det finns nötter därute så man kan undra om dom är överhuvudtaget. Det är så svårt att veta om en nätperson skriver sanningen eller inte. I bland kan man gissa sig till eller se till rimligheten men det jag menar är när personer skriver saker så dom tror sig själva. Det är så sorgligt att se samtidigt så är det faktiskt fördjävligt att så sker. I vissa fall så är det tur att andra känner till saker och ting för annars vetesjutton hur den som drabbas skulle kunna råka illa ut av andra i ren okunskap.
Alltså säger jag bara och skakar på min stackars ensamma cell däruppe.
G´natt på mig, dig och andra!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Tiden ramlar på.

    Redan har det gått två veckor sedan det var farsdag. Det var då Carina bjöd på kassler med annanas. Det…