Totalkaos

i trafiken och jag undrar när jag kommer att vara framme idag. Kabelbrand som skapar signalfel vid Södra Station och ”vanligt” signalfel i Jakobsberg som leder till extrabussar mellan Kallhäll och Spånga. Tur att det INTE är något akut på jobbet idag då.
Tänk vilket banalt problem detta med pendeltågen är när det samtidigt är en ambulans på väg mot Karolinska och Astrid Lindgrens Barnsjukhus och det ombeds om fri väg från ambulansjukvårdarna. Tack och lov är det inte mitt barn tänker jag och återgår till mina banala funderingar i helt andra saker. Det är väl så vi människor fungerar i mångt och mycket för att både orka och klara av vardagen. Skulle vi ta till oss alla sorger och katastrofer skulle nog väldigt få ha ett liv att leva för bördorna skulle ta över. Det är iaf min tro.
KA han sliter han
och idag började jobba 07:30 idag och återkommer här hemma ca 15:30 i morgon. Det är ett extrapass på ett annat boende, mellan hans ordinarie pass, för där är det krisigt. Sovande natt och jag hoppas han får sova ordentligt. Helgen är ledig så förhoppningsvis hinner han vila då. Förresten har han uppdaterat en snutt.
Jag bör väl knata mot min buss härifrån så kommer jag åtminstone fram någon gång under förmiddagen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.