1,5 timme

att vakna efter att jag sovit ”middag” var mer än jag hade räknat med. Jag var så trött så KA nästan stoppade mig i säng. Jag fattar inte riktigt men det gör inget. Det är några år sedan jag sovit mitt på dagen. Tanken var ju utevistelse, jag slängde tom ur mig att vi kanske skulle cykla till Coop Forum men ångrade mig lika snabbt för det är en bit och mina knän gillar inte seg och aningen uppför, särskilt inte på första cykelturen.
Mannfred
har iaf varit ute en stund och så har han duschat också, med mig, rättare sagt med duschdraperiet och sedan med den fuktiga tvätten.
Vi skulle laga
till lite mysig mat och korka upp en liten flaska vin men det bidde lite som det vart så nu skall KA hämta varsinn kebabtallrik med bernaisesås (det är gott, prova!) till. vinet uteblir men påskmust är faktiskt gott till det mesta.
Vädret
har varit helt otroligt dom sista dagarna och det är bara att njuta. Jag har börjat gå till och från Centralen – jobbet (det är en liten bit, ca 10-12 minuter enkel väg) och det känns skönt. Trots att det bara är en kort promenad så gör den nytta till den i övigt lata kroppen. Jag har tom inbillat mig att jag minskat runt midjan men det kan bero på att månadens happening tog slut och då krymper jag alltid 🙂 en aning runt magtrakten.
Nej mat var det och kanske orkar jag tugga nu för mer vaken är jag åtminstone. Biss später!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.