Bredband är bra

när det fungerar och ännu bättre om det gör det när vi är så kloka att vi även har Bredbandsbolagets förträffliga telefonitjänst. Går en går båda och det märkte vi i går kväll och i morse. Sur var jag men det är en petites i sammanhanget.
Surare eller mer ledsen
kanske man kan kalla det för var Gubben som kom in genom sovrumsfönstret i morse före 6 fast det märkte inte vi då trötta som vi var. Jag märkte det när KA åkt iväg till jobbet och jag skulle bädda sängen. Gubben hängde med huvudet och såg allmänt sorgsen och bedrövad ut. Maja kom in samtidigt och jag kikade lite snabbt på henne och hon var lite spretig och tussig i pälsen.
Undersökning igen och först trodde jag att någon slagit Gubben eller ännu värre att han krockat med en bil för jag såg inget blod och inga klorevor. Blev osäker på om vi skulle måste åka in akut eller inte. Efter många mödor och en del besvär gick Gubben sakta från ena änden av sängen till den andra och sedan ner på golvet, mot maten i köket men det var inget att äta enligt den kräsne herrn och sedan mot vardagsrummet.
Någon skada är det i vänstra örat och Gubben ömmar en hel del på höger sida men inget är brutet. Nu har han utegångsförbud, längre än sist för jag bestämmer denna gång. För tillfället ligger Gubben på en kudde på fönsterbrädan i köket. Det är inte populärt att peta i örat alls så trots att jag vet bättre får han vara ifred med det tills i morgon. Det är ibland bättre att han får vila än att man stör för oavsett vad som har hänt har det kostat på ordentligt för den gamle herrn. Gammal och gammal, 14 år den 21:a är ingen ålder på en katt i dagens läge inte även om han är gammal i kattår och sedan länge pensionär.
Nu skall jag dricka lite kaffe och pussa Jonsson adios (han skall ut och springa ett varv) innan han ger sig ut i spåret. Är han inte hemma inom 1 timme efterlyser jag honom för han vägrar ta med sig mobilen. Återkommer senare.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.