Tomte

hade vi även till jul, precis som här i Sverige, Norge och på många andra ställen här i världen.. Jag har under dom senaste veckorna fått veta att en särskild tomte, som jag även tjatat om till mina gamla kompisar och kanske även nyare, han som kom på flotten, är samme man som tog med sig Cheeta och Herman till USA.

tomten_web-thumb.jpgTomten Ed Schultz även kallad Uncle Eddie av oss barn då och även nu. Dom andra på flotten har jag inte en aning om vilka dom är däremot vet jag att en av fotograferna är Lasse Coliander, f.d Harbour Master i Liberia, fast han syns ju inte. Alla barnen stod samlade på stranden och väntade med spänning och jag, ja jag var livrädd har mamma berättat för mig. Det där var något farligt som kom åkande.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. På tal om tomtar…Mina tomtar brukar locka till skratt! Se dom på http://xxxxxxxxxxxx.se. under övrigt! Välkommen dit/Agneta

 2. Tomten

  kom även i Afrika och då visar detta på hur kan kom till sjöss eller kanske via flotten kanske man kan säga. Det underbar förutom minnena är att mannen som är tomte är Uncle Eddie i egen hög person och…

 3. Tore Forslund

  Kul sidor och mycken nostalgi för oss som glömmer hur det var, kanske för många en minnesvärd och lycklig tid, för oss som var med på den gamla goda tiden därnere i Buchanan, där nu allt verkar vara kaputt efter många års ofred.
  Fina minnen från Lenas Park, beachen, tennisbanorna, kommer åter, så tack för fina bilder
  Mvh
  Tore Forslund Ps Har Helge meiladr?

 4. Tomten

  kom även i Afrika och då visar detta på hur kan kom till sjöss eller kanske via flotten kanske man kan säga. Det underbar förutom minnena är att mannen som är tomte är Uncle Eddie i egen hög person och…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.