Ett steg fram och två bak.

Så har det kännts det rätt ofta dom senaste månaderna men en vändning har det blivit och framåt sakerna blir fler och fler även om dom inte riktigt känns som sådana alla gånger.
Jag påbörjar
en deltidsanställning den 1:a oktober men om jag skall jobba den dagen eller ej får vi se. Vi skall planera dagar i eftermiddag. Det är på LDA och det känns bra en ideell organisation som jobbar mycket med det jag vurmar för. I första hand är det två dagar i veckan det handlar om och då går det ju utmärkt att söka annat och komplettera med. Deltidandet gäller i första hand under 5 månader (eget val) till att börja med och sedan får vi se vad framtiden har i sitt sköte.
Gmail
finns det i dagsläget 3 konton att dela ut för den som är intresserad. Först till kvarn är det som gäller. Skriv i gästboken eller använd mitt kontakformulär om du eller någon du känner vill ha.
Bäst att dra så jag inte blir försenad eftersom jag skall lyckas ta mig in till Thulegatan och kika igenom saker till kontor som skall slängas. Kanske finns det något att ta till kontoret på LDA.
Ha en bra dag trots det mulna vädret. Mail är jag sen med men det kommer förhoppningsvis i kväll om det inte blir för sent från mötet vill säga.
Read ya later!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.