Dagarna bara liksom ”föflinner” så vips är det en ny.

Jag undrar hur vi orkade och också hann med under tiden som företagare för nu tycker jag att det inte hinns med särskilt mycket av något alls. Visst vet jag att mycket ligger kvar i ryggsäcken och säkert också sas bromsar både orken och energin så att det inte kommer i närheten av då men jag undrar trots allt och måste säga att nog fasen gjorde vi det bra under resans gång.

Nu är det en hel drös affischer
som får sina plastfickor som redan är tejpade av vissa flitiga personer, somliga mer flitiga än andra 🙂 och vi håller nästan schemat även om gårdagen fick en dålig start och vi kom iväg för många timmar senare så att tiden att jobba blev aningen kort även om vi inte kom hem tidigt. Kroppen kände av ett monotont stående för det är länge sedan men KA´s tå höll måttet och han orkade utan att foten blev värre och det bådar gott för resten av tiden. Ka har tagit ledigt, tjänstledigt fram tom 1 maj för att vi skall fixa detta.

Dålig eftersom jag försökte få stopp på fanstyget som hackar ner våra gästböcker förutom KA´s då. Ca 150 inlägg hos både Mannfred och mig, trots ip-blockering, trots tom lösenkrav innan inlägg och spärr av ord, inget fungerade. Det måste vara något skumt och jag har bett gästboksskaparen om hjälp för han har samma elände såg jag. Under natten kom inte ett enda sådant så nu undrar jag lite men okej, vi får se, glad är jag att slippa för nästa steg hade varit att plocka bort gästböckerna om inget annat råder bot på problemet. Så går det när man skriver något så damp det givetvis ner nya sådana skitinlägg. Jag testade en liten snabb sak så får vi se om det gjorde susen eller inte.

Vädret är underbart
men vi är inomhus förutom när jag röker, då får jag passa på att vända ansiktet mot solen för dom strålar jag kan fånga upp. Gårdagens väder var precis lika underbart och både Mannfred och Farbror Melker var rätt sams och det blev inga hetsflygningar där Mannfred jagade Melker. Lite synd att Melker skulle hem igen då för jag tror att ett par dagar till så hade "killarna" blivit kompisar (vi tror att det är killar men vet inte, det krävs DNA-test för caiquen innan man kan veta även om vi tror). Vi fick en rolig vinflaska av Melkers mamma och så låg det två biobilljetter som vi inte såg förrän när vi var hemma, tack så hemskt mycket.

Intervju nummer två
blir nu på onsdag klockan 13, is i magen Wesenlund! Det jobbet har fördel av att jag varit företagare så jag hoppas att inget liksom skiter sig. Förresten var jag på Manpower för intervju i torsdags och det var lite annorlunda, dom fotade mig först. Vi får se vad som händer och fötter, livet är ju hela tiden ändå och det är lugnt.

Dags att dra mot stora staden. På återläsande!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Annica: Tack för förtroendet och ja, nästan som den gången men denna gång en beige dräkt för första intervjun där hade jag den svarta och lite ombyte.
    Munläder har väl aldrig varit min största brist även om den ibland kan leda till problem 🙂 Är orolig ändå faktiskt och hur skall jag kläcka ur mig löneanspråk, för mig är det i detta fall hissnande summor. Friskt vågat, hälften vunnet och jag kan ju inte förlora hur det än blir med eller utan jobb.

  2. Håller tummarna på onsdag. Är du klädd som senast när vi sågs på pendeltåget är saken biff och du är inte den som inte kan tala för sig så jag hoppas verkligen att det går vägen.
    Annica

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.