Mamma, mamma, mamma

ropade Mannfred när jag var på kursen. Inte i ord men i sättet och hetsen och tjuteriet enligt KA som stod i lokalen med Mannfred och jobbade på med affischerna. Tempot är enligt planen men nog fasen är fötterna mer än döa. Samtidigt är det roligt att jobba tillsammans igen för det är länge sedan. Jobbet i sig är väldigt tråkigt men roligare av dom tråkiga och man märker att det händer något hela tiden och visst, tävlingsandan ligger kvar men eftersom jag fått sätta på fler plastfickor än KA´s affischer så ligger jag efter i antal 🙁 men inte i antal fastsatta plastfickor och något måste jag ju vinna 🙂 Knäpp är bara förnamnet så det är ingen mening att säga något om det för det gör mig inte mindre knäpp någonstans.
Vi hade sedan länge
planerat in en lunch med vår ena gamla kundkontakt och i dag blev det läge för det i Kista. Under lunchen ringer teflonen och då är företaget som vill ha norsktalande kundtjänst intresserade så dit skall jag på fredag klockan 10. Kan vara ett väldigt roligt arbete i en spännande miljö och det skall bli roligt att känna av stämningen på företaget det gäller. Lite komiskt för det ligger i samma hus som AcadeMedia där jag går på kurs just nu. Vet någon hur det är att arbeta som uthyrd åt bemanningsföretag så skriv gärna hur det är och vilka villkor som gäller. Kollektivavtal finnes, det vet jag men resten. En annan är så dum så jag frågar ju inte heller. Jag har ju någon dag att ta reda på så att jag vet innan. För mig är inte lönen det primära utan annat är viktigt och det viktigaste är att jag mår bra där jag befinner mig.
På något vis är det bra att faktiskt kunna väga in detta och inte jaga lön. Jobbet måste stimulera mig och ge mig något att glädjas över när jag skall hem eller är på väg till jobbet. Optimalt på något sätt.
Företaget som jag träffat två gånger har varit i kontakt med referenserna så nu är vi två som väntar besked på den fronten, jag och den andra tjejen som kom till intervju två alltså.
Oavsett vad som händer och fötter så är det roligt att faktiskt få komma på intervju och gå förbi första hindret och så liksom gå vidare och alla 3 har gett mig godis för egot med att göra just detta.
Gårnatten, delar av den iaf,
tillbringades på KS för misstanke om något (inte mig eller KA) men som tur var var misstankarna felaktiga så vi kunde återvända hemåt under sena/tidiga morgonen. Gissa om en annan är döare än döast just nu för det har varit en lång dag i går och en lång dag i dag.
Nu måste liket i säng för ögonen orkar inte och inte hjärnan heller riktigt. God natt och sov gott, det tänker jag göra.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.