Nyskurade golv och mattor på golven!

[Lystnar på: Popcorn – Hot Butter – (02:33)]


Märklig känsla för mattor har vi inte haft på många år eftersom vi hade en periodvis kissande katt (Eddie) och det känns riktigt på något sätt nu, en skön känsla. Det är bara att konstatera att lusten återkommit, lusten att göra, lusten att se och lusten att faktiskt också greja med det där lilla extra. Vårt hem är en vandrade katastrof ändå eftersom vi under företagaråren inte hade råd och lagom när it-raset kom (precis innan) satte vi igång med våra två mindre sovrum som nu är ett stort sovrum. Resten av bostaden kommer att se ut som den gör iaf i 5 år till men det tar vi och besökare får ta det också eller låta bli att komma hit 😉
Besiktningsmannen kom aldrig i går och vi väntade och svor (jag gjorde iaf) för ingen ringde heller och sa att han inte kommer. KA ringde nu på morgonen och då kom hans kollega istället på direkten. Krasst konstaterat är att det är vattenskada men varifrån och hur omfattande är svårt att sia om. Någon med bättre mätinstrument skall komma hit och sedan får båda väggarna rivas ner för att se om det även ligger längre in i bärande väggar och då är det fastighetsförsäkringen som gäller. Vi får la se hur illa det blir och.. I värsta fall utan duschmöjligheter i 6 veckor låter väl trevligt men än så länge kan vi duscha.
Fyran och Femman är besvarade och hittas till vänster för den som vill läsa.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.