Uncle Ed is in town!

[Lyssnar på: Afrikan Beat – Bert Kaempfert – Spanish eyes (02:26)]


Så vi skall snart dra oss mot Oxelösund för en träff med mannen som faktiskt varit av stor betydelse i mitt liv utan att jag visste att det var han. För att förstå vad jag pratar om och syftar till får du ta en lästur under min sida om Afrika (uselt uppdaterad) och särskilt dessatexter, Tomten, Uncle Eddies mail och så slutligen Cheeta
Det är häftigt att mannen som var tomten, Cheetas extrapappa och numera 80 år ung beger sig hit till lilla landet i väst för att träffas. Hans första resa utanför USA sedan hemkomsten från Liberia på 70 talet. Denna låt (artist och låt som ovan) är bara ett måste att lyssna på en gång till innan vi packar ihop och åker mot minnena från då och som känns lika levande i dag om än med nostalgins rosa schimmer.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Monica -> Det var riktigt härligt att träffa denna gamla, goa och mjuka man i sina bästa år som verkligen gjorde sitt för att visa hur viktiga både Kicki och jag var/är. My little girl kallade han mig många gånger, gissa om jag blev liten igen men bara liten av godo :).
  Snart kommer nog några fler snuttar på plats men först skall baksidan, framsidan och min index bli klar (den är iaf på god väg)
  Nina -> Häftigt möte och på fredag blir det ett nytt för då skall vi guida gänget i stan, rättare sagt KA guida och sedan eventuellt vinkar vi av herrskapet på Arlanda lördag morgon vilket vi båda vill.

 2. Hoppas du får det bra på turen till Oxelösund.
  kramizar

 3. Så himla roligt att du får möjlighet att träffa Uncle Eddie.
  Dina afrikaminnen ligger mig fortfarande varmt om hjärtat, och jag tycker du lyckats bra med att publisera dem. Det tar alltid tid att få fram gamla tankar och minnen och få dem på pränt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.