Taggad, meme, besök och besök

Jag har blivit taggad av Aggeman och ombedd att skriva en meme av Kulturbloggen och jag får göra det i morgon i bästa fall. (Sorry att jag är så seg).
Vi hade besök också i måndags av Nina och Levent och det var roligt. Vi pratade och åt och så var det visst några som ”bara” intresserade sig för utvalda pälsbollar. Levent tyckte Maja hade blivit lite smalare och ja, det har hon tack och lov :). Äntligen fick herrskapet tillbaka sin påse med saker vi fick låna när det var som värst här, hoppas innehållet inte var alltför dammigt.
Jo, så var det besök annan variant. Jag har haft besök från Norge som läst delar av mina texter, mest denna under relationer. Jag påstår mig veta att det är frun till honom som läst och sedan såg jag samma sak från en annan norsk adress så jag antar att det kikats på hemma hos. Lite lustigt, vi har inte haft kontakt på snart 7 år, självvald kan man väl kalla det för, i första hand från mig men sedan från honom för han tycker det är bra som det är med ingen som ifrågasätter och så att säga lever livet lyckliga allesamman utan krussiduller. Tänk så det kan bli. Jag antar att ingen av dom blev glada men that´s life. Jo, när jag låg inne för hjärtsäcksinflammationen som sades vara hjärtinfarkt så kom det rosor. Mitt antagande är då att är man nära döden så finns man men i övrigt finns man inte. Mitt val är då att jag finns inte alls, varken levande eller död. Mitt mentala jag mår betydligt bättre trots att jag faktiskt saknat och ibland saknar, saknar det som kunde ha varit. Ofta har jag däremot undrat vad det är jag saknar för inte kan det vara det onda utan det måste vara det goda som ändå funnits en del av, tyvärr har motsatsen överskuggat detta.
Jag reagerade väldigt märker jag men vad annat kan man vänta sig egentligen, jag finns alltså känner jag.
God natt, alldeles för sent igen!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.