Serverflytt blir det under dagen!

Kors, dagens 3:e inlägg!
En tekniker från Aleborgs skall se om strulet som är blir annorlunda på en ganska lite använd server. När flytten blir av vet jag inte exakt men jag kommer att få mail och då sätter vi igång, bra service kallar jag det för. Det enda som kommer att ändras är smtp och webmailurlen eftersom den flyttar från en server till en annan. Det bör inte bli något strul men kan kan aldrig veta riktigt.
Så snart jag fått uppgifterna mailar jag ut dessa och hoppas att mailen hinner fram för att läsas innan serverflytten blivit ett faktum.
Viktigt är att under tiden flytten pågår så kommer kommentarer och inlägg inte att kunna göras på någon av alla delsidor och subdomäner. Detta gäller det som jobbas mot databasen för att den inte skall bli korrupt.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.